BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Sivut

maanantai 12. lokakuuta 2009

Masentava maanantai

Ei perkele!
En ymmärrä miten helvetissä on mahdollista, että olen lihonut 300grammaa viime viikosta! Nyt veetututtaa ja pahasti...
Eli nyt oli aamupaino tuon 66,5kiloa. Että ottaa päähän. Aamulla tosin otti vielä enemmän.


Ärsyttää kun olen kadottanut edellisen kalenterini johonkin ja en muista miten viimeksi laihtuminen lähti käyntiin. Tiedän sen, että viidennellä laihdutusviikolla painoa oli viimeksi kadonnut 7,2kg.
Nyt tuntuu, että ei tämä oikein edisty toivotulla tavalla...

Noh, voin hieman lohduttautua mittanauhan lukemien perusteella:
* vyötärö 72cm, -3cm kahdessa viikossa (jee!)
* lantio 97cm edelleen.... (miksi tästä ei voi tavara lähteä liikenteeseen?!)
* reisi 63cm, -1,5cm (tämäkin on hymyilyn arvoinen asia)
* rinnan alta 79cm, -1cm (kai tämäkin on hyvä asia...)
* allit 29,5cm, -1cm (tästäkin olen ylpeä)
Nyt vain toivon, että nuo läskit lähtisivät liikkeelle myös tuolta perseen seudulta... Ja samalla pelkään, että tisseistä sitä lähtee. Muutenkin olen tällainen pienitissinen (wuppiduu A-kuppi -___-') ja vihaan sitä :(

Ja mies halusi tehdä tänään munkkeja... Sekin otti päähän! Mutta en syönyt yhtään vaikka sokeroinkin ne kaikki.
Tosin samalla unelmoin sokeriastian tyhjentämisestä ahnaaseen kitaani.. Jätin senkin kuitenkin tekemättä.

Tänään ruokana tällaista:

Täytetyt paprikat

4 paprikaa (675g) - 175kcal
360g sipulia - 97kcal
400g sika-nautajauhelihaa - 884kcal
1prk (120g) smetanaa - 468kcal
115g herkkusieniä - 14kcal
160g sienikuutioita (purkillinen erilaisia sieniä kuutioituna) - 32kcal
170g juustoraastetta - 612kcal
2 rkl oliiviöljyä paistamiseen - 106kcal

koko satsi : 2388kcal
1 täytetty paprika (keskiarvo) : 299kcal


Ensimmäisenä paprikat puoliksi ja sisukset pihalle. Sitten puolikkaita keitetään vedessä (laita keitinveteen suolaa) n. 10-15min.
Tuon jälkeen laita paprikanpuolikkaat vuokaan.
Ruskista liha pannulla. Seuraavaksi lisää sipulit ja sienet. Hetken päästä lisää smetana. Paista hiljalleen vielä pari minuuttia, jonka jälkeen annostele soossi paprikoiden sisälle.
Ripottele juusto paprikoiden päälle ja tyrkkää uuniin (225 astetta). Anna olla uunissa sen aikaa, että juusto sulaa ja muuttaa hieman väriä (n. 7-10min).
Valmis!

Tuostakin voi tehdä kevyempää mm.
-käyttämällä vähemmän juustoa
-laittamalla smetanan sijasta creme fraichea ehkä kermakin käy, en ole kokeillut
-käyttämällä nauta-sikajauhelihan sijasta nautajauhelihaa tai naudanpaistijauhelihaa

Käytiin tänään kaupassa ja nakit olivat tarjouksessa, joten päätin että paprikoiden jälkeen teen nakkikeittoa. Keitto on hyvää sapuskaa ja kaloreitakaan ei pahemmin ole.

Tänään oli yksi paskimmista lenkkeilykeleistä ikinä. Satoi räntää niin hemmetisti. Se ei kuitenkaan haitannut yhtä paljon kuin liukkaus. Ei voinut juosta vapautuneesti vaan se oli säälittävää köpöttelyä. Olisin varmasti nauranut itseni kuoliaaksi, jos olisin joutunut katselemaan menoani.

Eipä tässä kai muuta sen kummempaa asiaa tällä kertaa.

Vielä päivän syömiset:
80g riisiä - 117kcal
2 täytettyä paprikaa - 598kcal
1 verigreippi - 179kcal
= 895kcal

2 ajatusta:

Krisse kirjoitti...

Kuulostaa tosi herkullisilta noi paprikat 8''P
Tosi kiva blogi sulla, liityin lukijoihin :]]

pirttis kirjoitti...

Uudet lukijat ovat aina enemmän kuin tervetulleita :)